Ukratko o nama, čime se bavimo i zašto smatramo da smo vaš najbolji suvozač

Prodaja autodijelova

Tvrkta Tkalčec d.o.o. osnovana je 1995. godine pod imenom Izvoz-uvoz Tkalčec d.o.o. sa sjedištem u Varaždinu.
U početku samo kao maloprodaja dijelova za automobile, kasnije se razvila u uvoznika i distributera auto dijelova, ulja i maziva, auto opreme te upotpunila ponudu servisnim uslugama.
Danas se nalazimo u Sračincu, na samom izlazu iz Varaždina u smjeru zapad nedaleko od shopping centra Super Nova.
Tvrtka je članica grupe Autonet g.i.u. – mreže prodaja auto dijelova i uvoznik svjetski poznatih marki auto dijelova. Na našim policama nalazi se više od 20 000 dijelova isporučivih odmah uz mogućnost narudžbe preko 1 000 000 autodijelova od dobavljača diljem EU.

TOTAL ENERGIES & TOTAL QUARTZ AUTO SERVICE – servisni centar za sve marke vozila

U sklopu prodaje auto dijelova djeluje i moderno opremljen servisni centar koji nudi sve vrste automehaničarskih popravaka, testiranje automobila vrhunskim dijagnostičkim uređajima, servis i ugradnju turbo punjača, geometriju kotača, montažu guma te servis i punjenje klima uređaja za sve marke osobnih i kombi vozila.
Usluge auto servisa popraćene su stalnim akcijama, popustima i pogodnostima kojima izbor mjesta servisiranja auta činimo lakšim.
Od 2021. godine pridružili smo se europskoj mreži autoservisa pod okriljem jednog od najvećihproizvođača u autoindustriji – francuskog Total koncerna.
Pozivom u Total Energies mrežu samo smo potvrdili svoju poziciju vodećeg neovlaštenog servisa za sve marke vozila u Varaždinskoj županiji obzirom da rijetki ispunjavanju stroge kriterije Total Energies mreže servisa.
Posjetite nas i uvjerite se da smo vam mi najbolji partner u servisiranju vašeg limenog ljubimca.
Popust na dijelove, garancija na servis, mogućnost plaćanja na rate, čekaonica s pogledom na radni prostor servisa recept su obostrano zadovoljstvo. I rado ćemo vas počastiti kavom ili drugim toplim napitkom 😉

Odnos prema klijentima

Pratimo tržišne trendove i zahtjeve kupaca pa sukladno tome osmišljavamo akcije i pogodnosti koje ostvarujete samo kod nas.
Cilj nam je da u našoj trgovini i servisu dobijete najbolji omjer cijene i kvalitete dijelova te najbolje usluge što brže i povoljnije.

Loyalti program i kartica pogodnosti

Zatražite našu karticu pogodnosti i skupljajte bodove za ekstra popuste prilikom svake kupnje ili servisa – redovno ili već na akciji