Svi dijelovi na jednom mjestu
Najveći izbor autodijelova za sve marke vozila
Akcije, popusti, pogodnosti
Iskoristite mjesečne akcije i popuste na servisne dijelove, ulja i dodatnu opremu. S nama uvijek vozite sigurno i povoljno.
Previous
Next
Servisirajte kvalitetno i povoljno
Popusti na servisne dijelove prilikom svakog servisa
Zgrabi super popuste
Svaki mjesec akcijske cijene auto dijelova
Happy hour subotom
Svake subote sve marke motornih ulja snižene su 20%
Previous
Next

PJ SRAČINEC Varaždinska 121 – 042 712 866   /   PJ VARAŽDIN A. Cesarca 5 – 042 212 161

Uvoz i prodaja auto dijelova

Tvrtka Tkalčec d.o.o. bavi se uvozom i prodajm auto dijelova za sve vrste osobnih i kombi vozila. Na skladištu imamo više od 20 000 dijelova isporučivih odmah uz mogućnost narudžbe iz skladišta dilljem EU unutar 24 sata.
Auto elektrika, anlaseri i alternatori, dijelovi ovjesa i upravljača, dijelovi motora i kvačila, dijelovi kočnica, pogonski dijelovi razvoda i lanca, dijelovi limarije, ispušni sustavi, ulja i maziva, dodaci ulju i gorivu, automobilske gume, čelični i aluminijski naplatci, akumulatori, turbo punjači, kompresori klime, dodatna oprema,autokozmetika i sredstva za čišćenje, radkape, hobby i profi alati i još mnogo toga.
Nazovite na 042 712 866 i provjerite cijene i dobavljivost dijelova.

Marke koje zastupamo

Zastupamo neke od najvećih i najpoznatijih brendova u svijetu auto dijelova.
SWAG, NK, WIX, JAPANPARTS, CONTINENTAL-CONTITECH, DAYCO, SKF, SNR, KOYO, KWP, ELRING, VALEO, TEXTAR, JAPANPARTS, NIPPARTS, HEYNER, MOBIL, TOTAL, ARAL, CASTROL, GM, SELENIA, DYNAMAX, ELF, MOTUL, BERNER, FÖRCH, CIFAM, STARLINE, AUTOMEGA, HANS PRIES TOPRAN, MALO-AKRON, VERNET, TOPLA, YUASA, DURACELL, TAB AGM, CROWN, ALFACARE, MAFRA, SARATOGA, RENCO, SMARTCOLOR, SONAX, NGK, DENSO, AS ELECTRIC, BERU, BOSCH, DENSO, NARVA, HELLA, OSRAM, TURBOREM, SKV.

Popusti kod kupnje auto dijelova

Našim kupcima želimo osigurati najbolji omjer cijena i kvalitete. Stoga svaki mjesec objavljujemo nove akcije, popuste i pogodnosti u maloprodaji. Svi kupci mogu zatražiti i našu karticu pogodnosti koja im uz određene popuste skuplja i dodatne bodove koje mogu zamijeniti za još veće popuste.
A da bi još više kupcima olakšali održavanje limenog ljubimca, sve dijelove možete plaćati i na rate karticama banaka Zagrebačke Banke do 12 rata beskamatno, Erste banke do 12 rata beskamatno i PBZ banke do 12 rata beskamatno (Amercan Express do 6 rata beskamatno).

Stručni prodavači

Naši zaposlenici stručnjaci su u svome području posla. Konstantna edukacija i najnoviji softerski alati važni su u našem poslu. Pratimo i uvodimo nove tehnologije kao što su TECDOC, TECRMI, HEYNESS PRO, PARTSLINK i drugi najpoznatiji softverski alati neophodni u modernoj prodaji auto dijelova.
Surađujemo i dobavljačima originalnih OEM autodijelova tako da iz prve ruke saznajemo najnovije informacije iz svijeta automobilske tehnologije.

Često postavljana pitanja

što dobivam vašom karticom pogodnosti?

Uz sve popuste koje ostvarujete prilikom kupnje ili servisa, naša kartica skuplja i dodatne bodove za svakih 50 potrošenih kuna. Te bodove možete zamijeniti za još dodatni popust do 15% na cjelokupnu kupnju (uključujući i već snižene dijelove)

znači li jeftiniji dio lošiju kvalitetu?

Ne postoji najkvalitetnije u kombinaciji s najjeftinijim. Ali postoji dobar omjer cijena i kvalitete što znači da po povoljnim cijenama možete dobiti kvalitetne dijelove – i to je naš moto. Najbolji omjer cijena i kvalitete. Ali naravno, u ponudi imamo i najkvalitetnije marke.

koje ulje preporučate za moj auto?

Prodajemo više matki automobilskog ulja. Castrol, Mobil, Shell, Total, Elf, Dynamax, GM, Motul… Svaka marka nudi određena ulja za određenu marku automobila. Posjetite naše trgovine i djelatnici će vam preporučiti najbolje ulje za vaš auto i za vaš đep. Također, svake subote imamo 20% na sve marke automobilskog motornog ulja.

ISPLATE LI SE "keramičke" kočnice

Ono što većina ljudi zove “keramičke” kočnice su zapravo COATED verzija dikova. To znači da ti diskovi imaju keramički premaz protiv hrđe. S obzirom da cijena tih distova nije znatno veća u odnosu na obične – svakako preporučamo kupnju istih.

Jesu li aditivi štetni?

Apsolutno ne. Aditivi i ostali dodaci ulju i gorivu napravljeni su da pomognu vašem vozilu. Bilo za čišćenje injektora ili za sprečavanje dimljenja oni ne mogu štetiti. U najgorem slučaju nećete primjetiti veliku razliku, ali u većini slučajeva će pomoći. Aditive preporučimo kao prvi korak ako se primjeti da automobil dimi.

koliko dođe zamjena turbine?

Sama cijena turbo punjača kreće se od 2800-3500 kuna, a ugradnja ovisi o razlogu neispravnosti turbine, odnosno treba li mijenjati samo turbinu ili još dodatne dijelove. Nadalje, kod izmjene turbine obavezno se čisti usisna grana, pregledava motor, po potrebi uljna pumpa i mijenja se ulje i filter ulja.