Broj 1 servis za sve marke vozila
Sve što trebate na jednom mjestu - najbolji izbor cijena i kvalitete.
Popust na servisne dijelove
Prilikom servisa ostvarujete popust do 20% na servisne zamjenske dijelove. Mogućnost plaćanja na rate karticama banaka.
Previous
Next
Servisirajte kvalitetno i povoljno
Popusti na servisne dijelove prilikom svakog servisa
Zgrabi super popuste
Svaki mjesec akcijske cijene auto dijelova
Happy hour subotom
Svake subote sve marke motornih ulja snižene su 20%
Servisna akcija
Besplatni pregled akumulatora i antifriza do 30.11.
Previous
Next

Servis za sve marke automobila

 • SVI AUTOMEHANIČARSKI POPRAVCI MOTORA ZA SVE MARKE OSOBNIH I LAKIH DOSTAVNIH VOZILA
 • KONTROLA VOZILA ZA TEHNIČKI PREGLED
 • AUTODIJAGOSTIKA I TESTIRANJE DIJAGNOSTIČKIM UREĐAJIMA
 • ISPITIVANJE ISPRAVNOSTI RADA MOTORA
 • SERVIS KOČNICA I IZRADA CIJEVI KOČIONIH SUSTAVA
 • 3D GEOMETRIJA PREDNJIH I STRAŽNJIH KOTAČA
 • ZAMJENA SVIH VRSTA SETOVA SPOJKI I ZAMAŠNJAKA
 • POPRAVAK I IZMJENA ISPUŠNIH SUSTAVA I KATALIZATORA
 • ČIŠĆENJE DPF FILTERA
 • PRODAJA I UGRADNJA TURBO PUNJAČA I PRIPADAJUČIH DIJELOVA
 • KONTROLA I SERVIS KLIMATIZACIJSKIH SUSTAVA TE PUNJENJE KLIMA UREĐAJA
 • PRODAJA, MONTAŽA I BALANSIRANJE PNEUMATIKA (GUMA)
 • UGRADNJA PARKIRNIH SENZORA
 • KONTROLA I ISPITIVANJE SVIH VRSTA AKUMULATORA
 • POLIRANJE AUTO SVJETALA I OŠTEĆENJA NA KAROSERIJI
 • BOJANJE KOČIONIH KLIJEŠTA (ČELJUSTI) PREMA ŽELJAMA VLASNIKA

Najbolji izbor za Vas

 • Kao jedina tvrtka u Varaždinskoj županiji koja istovremeno nudi uvoz, prodaju (veleprodaju i maloprodaju), distribuciju autodijelova i servisne usluge za sve marke automobila možemo ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete
 • Mogućnost plaćanja na rate karticama banaka do 12 rata beskamatno
 • Svaki mjesec osmišljavamo posebne popuste, akcije i pogodnosti koje ostvarujete samo kod nas
 • Nagrađujemo Vašu vjernost putem loyalty programa vjernosti bodovima, popustima i dodatnim pogodnostima
 • Najveća sigurnost jer na jednom mjestu kupujete i ugrađujete dijelove
 • Vaše stare dijelove zbrinjavamo skulando svim ekološkim i zakonskim normama
 • Ostvarujete popuste na novi akumulator ako zbrinemo vaš stari
 • Kontinuirano ulažemo u nove tehnologije i edukacije zaposlenika

3D geometrija kotača

Geometriju kotača potrebno je podesiti nakon zamjene dijelova ovjesa poput krajnika ili spona volana, spona stabilizatora i sl. Također, geometriju kotača potrebno je pregledati ukoliko primjetite da su gume više istrošene samo na jednoj strani kotača ili da kolo upravljača nije u centru prilikom vožnje ravno.
Uz 3D geometriju nudimo montažu i balansiranje automobilskih guma svih marki, a za gume kupljene kod nas ostvarujete 20% popust na uslugu montaže i balansiranja.
Cijena geometrije je 120 kn za prednje kotače, odnosno 200 kn za prednje i stražnje kotače, a montaža i balansiranje guma kreće već od 50 kn po kotaču za 15”.

Prodaja i ugradnja turbo punjača

Servisni centar naše tvrtke dio je i servisne mreže TurboNet. TurboNet je mreža specijaliziranh servisa za prodaju i ugradnju turbo punjača za osobna i kombi vozila svih marki. Turbo punjači koje prodajemo i ugrađujemo obnovljeni su prema najvišim standardima te dolaze sa garancijom godinu dana. Važno je znati da svi turbo punjači dolaze sa novim tzv. srcem turbine, elektroničkim aktuatorom ukoliko ga turbo punjač ima te su izbalansirani i pripremnjeni za ugradnju. Djelatnici servisa stručno su obučeni za pregled, dijagnostiku, servis i ugradnju turbo punjača kao i za savjetovanje ukoliko niste sigurni radi li vaš turbo punjač na automobilu dobro.

Testiranje i punjenje akumulatora

U ponudi imamo vrhunske automobilske akumulatore marki Topla, Crown , Crown Platinum, Yuasa i Duracell. Na sve akumulatore garancija je 2 ili 3 godine ovisno o marki i tipu akumulatora. Uz automobilske akumulatore prodajemo i Yuasa moto akumulatore sa 1 godinom garancije.
U suradnji s proizvođačem akumulatora Topla i Crown ovlašteni smo partner za pregled, servis i rješavanje garancije odnosno reklamacije akumulatora. Što znači da u slučaju da vaš akumulator u garantnom roku od 24, 30 ili 36 mjeseci ne radi ispravno ili se prazni kod nas možete obaviti punjenje i pregled akumulatora i dobiti novi akumulator u slučaju tvorničke greške. Testiramo i punimo sve ostale marke automobilskih akumulatora po cijeni od 40 kn.

Servis klima uređaja

Više od 80% automobila na cestama ima klima uređaj. Klima uređaj potrebno je kontrolirati, nadopuniti i po potrebi servisirati. Punjenje klima uređaja u našem servisu sastoji se od pregleda kompresora i sistema cijevi, vakumiranja sustava, zamjene ulja kompresora ako je potrebno, testiranja propusnosti i punjenja sistema novom rashladnom tvari. Redovna cijena takvog servisa iznosi 480,00 kn. Od 1.6. do 30.6. ostvarite 10% popust na punjenje klime i 30% na filtar klime i sredstvo za dezinfekciju.*
Ukoliko se u putničkom prostoru automobila pojavljuje neugodan miris kad upalite klimu, potrebno je napraviti dezinfekciju ventilacijskog sustava. Savjetujemo da prilikom punjenja klima uređaja zamijenite i filter peludi tako da zrak koji svakodnevno udišete u automobilu bude čist.

Testiranje autodijagnostikom

Pratimo trend razvoja automobila i sukladno tome raspolažemo najnovijom generacijom automobilskih dijagnostika. Dijagnostika se koristi kod identifikacije kvarova na automobilu koji nisu mehanička oštećenja ili fizički neispravni dijelovi, prilikom upozorenja senzora ili nepravilnog rada motora. Također nakon svakog redovnog servisa na automobilima kod kojih je to potrebno obavljamo provjeru testerom, odnosmo poništavamo upozorenja i resetiramo servisni interval do sljedećeg servisa.

Dodatne usluge

Neke od odatnih usluga koje nudimo svojim strankama su čišćenje i regeneracija DPF filtera čestica, dezinfekcija ventilacijskog uređaja, ugradnja parkirnih senzora, prodaja i izmjena baterija u ključevima s daljinskim upravljanjem, bojanje kočionih čeljusti i poliranje svjetala i još mnogo toga.

Prilikom servisa naše stranke ostvaruju popust od 20% ili drugi popust ako je naveno na zamjenske servisne dijelove*
i mogućnost plaćanja servisa na rate karticama banaka.*

Dodatna pogodnost je i naša kartica pogodnosti s kojoj skupljate bodove koje kasnije mijenjate za još veće popuste!

Često postavljana pitanja

KOLIKO NAPLAĆUJETE TESTIRANJE

Sva testiranja naplaćujemo 100,00 (PDV uključen u cijenu). Prilikom zamjene ulja kod redovnog servisa ne naplaćujemo testiranje, odnosno resetiranje servisnih intervala.

mogu li zamijeniti samo zupčast remen?

Ukratko – ne. Da bi ostvarili garanciju obavezno je zamijeniti sve pripadajuće dijelove koje je predvidio proizvođač, a to su remen, zatezači, role i pumpa vode.

koje ulje preporučate za moj auto?

U našem servisu točimo ulja koja prema tvorničkoj specifikaciji odgovaraju vašem autu. Postoje razlike između dva ulja iste gradacije i važno je koje ulijevate u motor auta.

ne hladi klima - koliko dođe popravak klime?

Da bi mogli napraviti ponudu za popravak klime, prvo moramo napraviti pregled i ponekad napuniti sistem plinom da uopće možemo istestirati koji dio klima sustava ne radi

mogu li donjeti svoje dijelove?

Možete donijeti svoje dijelove, ali u tom slučaju ne odgovaramo za eventualnu reklamaciju niti možemo dati bilo kakvu garanciju na te dijelove. Također ne mijenjamo dijelove koji nisu kupljeni kod nas u slučaju krivih dijelova.
Iz tih razloga preporučamo da se djelovi kupe i servis obavi na istome mjestu.

koliko dođe zamjena turbine?

Sama cijena turbo punjača kreće se od 2800-3500 kuna, a ugradnja ovisi o razlogu neispravnosti turbine, odnosno treba li mijenjati samo turbinu ili još dodatne dijelove. Nadalje, kod izmjene turbine obavezno se čisti usisna grana, pregledava motor, po potrebi ulja pumpa i mijenja ulje i filter ulja.

dali je cijena geometrije kotača fiksna?

Da, cijena geometrije kotača je fiksna i ona iznosi 120,00 kn za prednje kotače i 200,00 kn za prednje i zadnje kotače. Međutim, postoji mogućnost dodatne naplate usluge servisa ukoliko treba napraviti predradnje da bi se geometrija mogla podesiti. Primjer toga je korodirani i zahrđali ovjes koji je najprije potrebno “razgibati”, grijati i tretirati otapalima za hrđu. Takve poslove naplaćujemo prema standardnoj satnici servisa.

KAKO RJEŠITI reklamaciju?

Iako su reklamacije u našem servisu izuzetno rijetke, postoji mogućnost tvorničke greške dijela koji je ugrađen. Mi dijelove ne proizvodimo, ali ugrađujemo isključivo provjerene i pouzdane marke auto dijelova. Ukoliko ipak dođe do reklamacije, potrebno je mirno tome pristupiti jer naš je cilj riješiti reklamaciju na zadovoljsto stranke. Pri tome moramo obratiti pažnu i na zakonski proces reklamacije što uključuje slanje dobavljaču na pregled.

* Popusti se odnose na gotovinsko ili jednokratno kartično plaćanje, a umanjuju se 5% kod obročnog plaćanja. Popusti se ne zbrajaju. Popusti se ne odnose na automobilske gume, akumulatore, turbo punjače, i orginalne dijelove po narudžbi.