POLITIKA PRIVATNOSTI (GDPR)

Trgovačko društvo TKALČEC d.o.o. se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podatka.
Molimo Vas da politiku privatnosti povremeno provjerite zbog mogućih promjena koje će biti objavljene u poslovnicama ili na našim web stranicama.

Koje podatke štitimo Politikom privatnosti
– ime i prezime
– adresa
– OIB
– e-mail adresa
– kontakt telefonski brojevi

Zbog čega prikupljamo podatke
– pružanja traženih usluga i/ili što preciznijih odgovora na Vaš upit
– promocije naših proizvoda i usluga u skladu Vašim ukazanim interesom, mogućnosti slanja obavijesti, promotivnih materijala i newslettera
– naše interne obrade podataka

Sadržaj Politike privatnosti
U trenutku dostavljanja Vaših podataka, Vi pristajete na kontakt s nama te samim time dajete za pravo staviti vas na našu mail listu – trenutak dozvole, vaš je izričit pristanak na kontakt. Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste putem “odjavi me / unsubscribe” poveznica ili zahtjeva koji možete poslati na naš službeni mail. Nakon toga, Vaše ćemo podatke koristiti isključivo u svrhu interne obrade podataka ili zakonom propisanih radnji.

Komuniciramo s Vama vezano uz naše proizvode i usluge te vezano uz Vaše upite. Obavijesti koje Vam šaljemo kao i promotivne poruke poslane su u dobroj namjeri i s ciljem Vašeg upoznavanja s našim novostima, akcijama i promocijama. TKALČEC d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, u najkraćem roku prema našim mogućnostima.

Podatke koje prikupimo ne prodajemo, ne dijelimo i ne ustupamo trećim stranama bez Vašeg odobrenja osim kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza, višeg javnog interesa ili kada podatke sami objavljujete ( čl. 7., st. 3., toč. 1., 2., 3. i 4. Zakona o zaštiti osobnih podataka ).