carbonax promocija

Pošaljite nam upit vezan uz proizvode koji vas zanimaju ili koje želite kupiti.
Sve proizvode kupite u našoj trgovini ili šaljemo poštom. Ovaj mjesec uz 20% popusta na sve CARBONAX proizvode.

CARBONAX® “Bubble Gum” parfem za auto

Stvorite mladenačku i energičnu atmosferu u automobilu uz parfemski miris “Bubble Gum”!

CARB150, 150ml

5,95€

CARBONAX® “Code Black” parfem za auto

Izrazito luksuzan miris kojem ne možete odoljeti! CARBONAX® “Code Black” utjelovljenje je sofisticiranog stila i neodoljivog samopouzdanja uspješnog muškarca.

CARB204, 150ml

5,95€

CARBONAX® Black Tire Shine (crnilo za gume)

Sredstvo za njegu guma s završnim sjajem. Nova formula poboljšava boju gume i pruža ekstremnu, dugotrajnu satensko crnu završnicu.

CARB104, 720ml

9,90€

CARBONAX® Dashbord Shine (sredstvo za kokpit)

Sredstvo za čišćenje i njegu kokpita za sjajnim efektom. Produžuje vijek trajanja plastičnog kokpita i štiti od sunčeve svijetlosti.

CARB109, 720ml

7,40€

CARBONAX® Glass Cleaner (Sredstvo za čišćenje stakla)

Sredstvo za čišćenje stakla automobila, motocikla, kacijag i sl. Sigurno za korištenje na zatamnjenim staklima automobila. Bez napora otapa osušene ostatke insekata.

CARB107, 720ml

5,90€

CARBONAX® Leather S (Regenerator i zaštita kože)

Posebno formulirano sredstvo s hranjivim pčelinjim voskom i vitaminom E, štiti kožu od starenja i svakodnevne uporabe. Rezultat je koža mekana na dodir sa satenskom završnom obradom i luksuznim, dugotrajnim mirisom.

CARB119, 500ml

14,80€

CARBONAX® Rubber Conditioner (sredstvo za obnovu gume)

Posebno formulirano hidrofobno mazivo za njegu automobilskih brtvi bez napora. Čuva elastičnost gume i štiti od smrzavanja, pucanja, stvrdnjavanja i blijeđenja boje.

CARB126, 100ml

5,50€

CARBONAX® Speedy Wax (završni vosak)

Napredna formula poboljšava dubinu boje i stvara zaštitni sloj koji odbija vodu, prašinu i prskanje blata. Pruža vrhunsku UV zaštitu. Daje izniman sjaj.

CARB105, 720ml

8,40€

CARBONAX® Car Wash Shampoo (šampon za pranje vozila)

Profesionalno dizajniran pH-uravnoteženi šampon za učinkovito pranje automobila i površina s voskom. Izdašna meka pjena bez kiselina brzo prodire, podiže i ispire prljavštinu.

CARB127, 500ml

5,50€

CARBONAX® Engine Degreaser (Odmašćivač motora)

Engine Degreaser je automobilski odmašćivač s naprednom formulom za intenzivno i jednostavno čišćenje motora. Otapa nakupljenu prljavštinu motora, mast, katran, čađu itd.

CARB108, 720ml

8,30€

CARBONAX® Interior Cleaner (APC Sredstvo za čišćenje interijera)

Univerzalno sredstvo za čišćenje unutrašnjosti automobila. Prigodno za plastične površine, luksuznog mirisa. pH-uravnotežen.

CARB110, 720ml

7,40€

CARBONAX® Leather 3 in 1 (Sredstvo za čišćenje kože 3u1)

Vrhunsko sredstvo za njegu kože 3 u 1. Ova pH-uravnotežena formula osigurava nježno i učinkovito održavanje i satenski sjaj za kožne presvlake.

CARB106, 720ml

8,40€

CARBONAX® Leather Mousse (pjena za kožu)

Posebno formulirana pjena za čišćenje kožnih interijera automobila. pH-uravnotežena formula za sigurno korištenje na pravoj i umjetnoj koži.

CARB115, 150ml

7,20€

CARBONAX® Leather Mousse (pjena za kožu) – refill

Posebno formulirana pjena za čišćenje kožnih interijera automobila. Refill pakiranje.

CARB116, 500ml

10,80€

CARBONAX® Red Pro Wheels (čistač naplataka)

Visokoučinkovita otopina za čišćenje kotača i kočionih diskova s neutralnim pH i indikatorom boje. Razgrađuje kočionu prašinu, mrlje od ulja, katran i hrđu.

CARB128, 720ml

11,90€

CARBONAX® Wheel Cleaner (čistač naplataka)

Vrhunsko sredstvo za čišćenje svih vrsta naplataka. Blaga formula bez kiselina i amonijaka sigurna je na svim naplatcima, a ujedno učinkovito odstranjuje nečistoće.

CARB103, 720ml

7,40€

Imate li pitanje o carbonaxu? Javite nam se.

Pošaljite upit

Sve cijene izražene su za jednični proizvod. Slike ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom proizvodu i informativne su prirode. Promotivni popust traje od 1.8. do 10.8.2024.

Popusti se odnose na gotovinsko ili jednokratno kartično plaćanje. a umanjuju se 5% kod obročnog plaćanja. Popusti se ne odnose na  već snižene proizove te se ne zbrajaju s drugim popustima ili promocijama.