Broj 1 servis za sve marke vozila
Sve što trebate na jednom mjestu - najbolji izbor cijena i kvalitete.
Popust na servisne dijelove
Prilikom servisa ostvarujete popust do 20% na servisne zamjenske dijelove. Mogućnost plaćanja na rate karticama banaka.
Previous
Next
Servisirajte kvalitetno i povoljno
Popusti na servisne dijelove prilikom svakog servisa
Zgrabi super popuste
Svaki mjesec akcijske cijene auto dijelova
Happy hour subotom
Svake subote sve marke motornih ulja snižene su 20%
Previous
Next

ČUVANJE GUMA

Uz super cijene automobilskih guma najpoznatijih proizvođača i popuste na montažu i balansiranje, kod nas možete ostaviti svoje gume i na čuvanju. Vaše gume kod nas su zbrinute do iduće sezone odnosno ponovne zamjene.

Kao dio vulkaniziacijskih usluga nudimo i krpanje probušenih guma već od 25,00 kn.

NOVI DIJAGNOSTIČKI PROGRAMI

U sklopu stalnih edukacija servisera koristimo najnovije kataloge i servisne programe za otkrivanje grešaka. Ti programi također nude i sve servise informacije, opise kvarova i detaljna uputstva za servisiranje novih vozila.

Softverski alati koje koristimo su BrainBee Online Solutions, TecDoc i TecRMI, HaynesPro WorkShopData, Mahle Workshop, Launch, PartsLink24 i još mnogi drugi.

SERVIS AKUMULATORA

Uz prodaju akumulatora poznatih proizvođača, u našem servisnom centru možete obaviti i testiranje akumulatora i alternatora u garantnom roku.
Ovlašteni smo servis za akumulatore Topla, Crown, Croen Platinum, TAB AGM i Yuasu.

SACHS ZF SPOJKE

S obzirom da posebnu pražnu pridodajemo edukaciji i pratimo nove tehnologije, ovaj mjesec (veljača) naši mehaničari odradili su SACHS trening gdje su ponovili i usavršili znanje vezano uz noviju generaciju mjenjača sa dvomasenim zamašnjacima. SACHS slovi za jednog od ponajboljih proizvođača kvačila i zamašnjaka te se nalazi u velikom broju prvih ugradnji na novim automobilima.
Izuzetno je važno kakva ulje stavljamo u mjenjače pa stoga u ponudi imamo sve vrste i specifikacije ulja za ručne i automatske mjenjače.

ATE KOČIONI SUSTAVI

Ove godine krenuli smo s edukacijama ATE kočioni sustavi. ATE jedan je od vodećih proizvođača kočionih sustava te spada u sam vrh ponude uz marek poput TRW, TEXTAR i BREMBO.
Naši mehaničari prisustvovali su tehničkoj edukaciji vezanoj uz kočione sustave, nove tehnologije i servisnom pristupu popravka i zamjene komponenti kočnica. U komponente kočnica spadaju diskovi i disk pločice, kočiona kliješta, senzori istrošenosti i mehaničke i automatske ručne kornice.

BREMBO EXPERTS

Prošli mjesec naši su automehaničari odradili Brembo Experts trening i time smo postali Brembo partner i nadopunili znanje vezano uz nove kočione sustave.

Time smo dodali još jedan važan certifikat portfelju tvrtke.

DIJAGNOSTIKA SENZORA

Prošli mjesec naši su automehaničari odradili BOSCH / TEXA seminar i edukaciju vezano uz dijagnostiku, testiranje i aktivaciju senzora pritiska gasa, DPF susatva,TMPS sezora pritiska tlaka, BMS senzora baterije, EPB sustava parkirne kočnice te sustava upravljača.

Smatramo da je stalno educiranje i usavršavanje jedan od najvažnijih čimbenika uspješnog poslovanja u automobilskoj servisnoj branši.

ODRŽAN PIRELLI SEMINAR U NAŠOJ TVRTKI

Početkom travnja u našoj tvrtki održan je Pirelli seminar.

TKALČEC d.o.o. je u sustavu Pirelli Tyre Life što znači da uz top cijene Pirelli guma kod nas ostvarujete posebnu garanciju na gume u trajnju 2 godine. S našim računom se prijavite na Pirelli web stranicu i ukoliko probušite gumu ili guma strada na rubnjaku – Pirelli vam šalje novu gumu koju podižete kod nas u prodaji ili servisu – potpuno besplatno.

SKV KOČIONA KLJEŠTA

Novo u ponudi tvrke Tkalčec d.o.o. je marka SKV. Vrkunska kočiona klješta po pristupačnim cijenama.